Nieuwe clubkampioen Anne Feijen

Zaterdag 13 oktober is Anne Feijen met haar paard Uscha clubkampioen geworden. Anne is sinds een jaar de trotse eigenaresse van het mooie paard Ushi. Daarvoor reed Anne wedstrijden met haar pony Pim. Met Uscha krijgt Anne steeds meer een klik. Het is erg fijn voor haar dat de vorige eigenaresse Judith haar regelmatig les geeft, zij kent het paard immers erg goed. Ook krijgt Anne les van Ellen Lamers en tijdens de verenigingslessen bij de Waalruiters krijgt ze instructie van Bianca. Dit alles heeft ertoe geleid dat het erg goed gaat met deze combinatie en dat de punten steeds beter worden. Anne hoopt binnenkort de overstap te maken naar de Klasse L1 en traint hier al goed voor.

Het winnen van de kampioensbeker is een welverdiende overwinning voor Anne. Iedereen is natuurlijk erg trots op haar. Voor Anne zelf was het best een verassing, zij had dit niet verwacht. De strijd om de kampioensbeker is ieder jaar weer spannend, en natuurlijk hoopt iedereen deze titel te winnen, maar dit jaar is alle eer voor Anne.

 Ook door de overige Waalruiters zijn er mooie punten gereden. Bij De pony's werd Michelle Peters eerste in de B Klasse, Fleur Holleman in de L1 en Melanie Peters in de M1. Bij de paarden werd Merijn Weghorst in de Klasse L1 eerste en in de M1 Iris Snijder. Zoals altijd zijn de onderlinge wedstrijden erg gezellig, er hangt bij de Waalruiters een goede sfeer en dat voel je als je binnenkomt!

Op 28 oktober start het indoorseizoen weer, natuurlijk zijn er veel Waalruiters die meerijden bij de wedstrijden in Gendt, maar ook de wedstrijden in de wijde omgeving worden bezocht door onze Waalruiters.

 

Gefeliciteerd Anne, knap gedaan!