Wedstrijden

Helaas geen wedstrijden meer vanaf 2018

Fleur Holleman Gelderskampioen

Op 6 augustus van dit jaar waren de Geldersekampioenschappen voor de pony's in Rekken.  

Afgevaardigd waren Kate Witjes met Papaoutai's World in de klasse Z-D, Anne Meijer met Nibbit in de klasse D-B en Fleur Holleman met Karandasj Oh en Dante in de klasse Z-D en met Venery dew drop in de klasse ZZ

Kate en Anne zaten helaas niet in de prijzen maar Fleur maakte het ruimschoots goed als Waalruiter door met Karandasj  kampioen te worden in de klasse Z-D! Met Dante viel ze ook in de prijzen en werd ze 4e en met Venery 5e in de klasse ZZ.

Zeer trots zijn wij als club op deze Waalruiters!


Fleur Holleman met Karandasj kampioen klasse Z-D

 

Waalruiters heeft eigen facebook!

Vanaf vandaag hebben we onze eigen facebook site! Hierop zullen we proberen al het laatste nieuws van onze club en onze leden neer te zetten. Je kunt ons vinden via Landelijke Rijvereniging en ponyclub de Waalruiters.

Startlijsten onderlinge wedstrijd online!

Vanaf heden staan de startlijsten van de onderlinge wedstrijd online!

Allemaal veel succes en tot zondag 6 juli!

Startlijst

Ponykamp 2014 in de Efteling

Op 28 april was het weer zover, ons jaarlijkse ponykamp. De kinderen hebben er weer erg naar uitgekeken en hard gewerkt om ook dit jaar weer naar de efteling te kunnen en te overnachten in Bosrijk het vakantiepark van de Efteling.                                           

Met oud en nieuw hebben alle kinderen oliebollen verkocht die voor kost prijs waren aangeboden door Bakkerij Holleman. Zo konden ze op elke oliebol flink verdienen en hebben ze het grotendeels zelf mogelijk gemaakt het ponykamp te realiseren.

De kinderen hebben 3 heerlijke dagen met elkaar gehad mede dankzij een aantal fantastische ouders (Jacqueline Peters en Yvonne Hoogveld) die zich hiervoor beschikbaar stelde en laten we vooral onze Anneke en Annette niet vergeten! Namens de kinderen bedankt hiervoor!